Advies op maat bij u thuis of op uw kantoor!

Wanneer u zonnepanelen gaat kopen, is goed om te weten waar u op moet letten. Wij zetten op een rij welke afwegingen u moet maken voordat u overgaat tot de aanschaf.

Snel en vakkundig, door jarenlange ervaring.

Bij Iedereenzon leveren we niet alleen uw zonnepanelen, maar ontzorgen wij u ook volledig! De zonnepanelen zijn namelijk inclusief installatie! Voordat we de zonnepanelen installeren, onderzoeken wij eerst wat de optimale ligging is. Dit legplan stellen wij vooraf met u op, voordat we overgaan tot de montage van zonnepanelen. Hierbij houden we rekening met schaduw, obstakels en oppervlakte van het dak. Bij Iedereenzon bent u gegarandeerd van vakkundige plaatsing van uw zonnepanelen.

Bij de gemiddelde woning duurt het installeren van een zonnestroomsysteem ongeveer één dagdeel. Uiteraard hangt dit samen met het aantal zonnepanelen en dakvlak(ken). De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van dakhaken en profielen waar de panelen op komen te liggen en de installatie van de zonnepanelen zelf. Op platte daken maken wij gebruik van gepatenteerde onderconstructies die veilig, betrouwbaar en zwevend worden opgebouwd. Vervolgens het plaatsen van de omvormer (meestal op zolder), het aanleggen van een stroomkabel tussen de omvormer en meterkast en het eventueel uitbreiden van de meterkast. Met het parallelle systeem van Enphase worden de omvormers achter het paneel aangebracht en is er zelfs geen omvormer in huis noodzakelijk. Zonnepanelen inclusief installatie: het ultieme gemak! Tevens ontvangt u een uitvoerige exclusieve app om dag en nacht uw opbrengst te monitoren.

meer informatie
Meer weten?

U kunt ons met al u vragen eenvoudig bereiken: